Ny hemsida

Endast tre små spelningar har det blivit har det varit under hösten men de har varit riktigt kul att lira. Sist nu i Alingsås på Two Lads var det bra publik som hjälpte oss att lyfta. MrBlues 161128
Sommaruppehåll i all ära men nu suger det i speltarmen. Vi har plockat ut några nya goa låtar som ska repas inför hösten. Vi ses. Johnny 160806
Gött rep i lokalen idag, nu känns det att Jerker har hittat sin plats och är en i gänget. Johnny 160508
Halloj! I somras medelade Anders att han ämnade att hoppa av Strange Brew vilket kom som en överraskning. Lyckligtvis fick vi snart tag i en ny trummis som vi nu repat med ett tag. Jerker Dahlén är en fullfjädrad trummare som kommer lyfta SB till nya höjder. Förhoppningsvis kan ni se oss på någon scen till våren. Johnny 151121
På Café Hängmattan i Göteborg spelar vi onsdagen den 5e mars. Fri entré mitt i veckan och Strange Brew kommer nog bjuda på en hel del eget material. Välkomna!
Favorit i repris den 21e feb. Då lirar vi pop, rock och blues på restaurang Romas i Landvetter.
Första halvan av 2015 är vi relativt fullbokade. Det är som alltid lönehelgerna som går åt först. En del pubspelningar, en firmafest och en ren konsert med huvudsakligen eget material kommer det att bli under våren. Vi kommer att spela i Surte för första gången! Hittills har vi bara behövt tacka nej till en spelning, det ser med andra ord bra ut!
Under 2014 spelade vi på både pubar, restauranger, en del privata fester och rena konserter. Vi spelade mest i Göteborg, som längst österut spelade vi i Sätila och norrut i Alingsås. Det känns som ett lyckat år där vi lyckades spela på fler orter än tidigare. Det enda negativa var möjligen att vi tvingades tacka nej till ganska många spelningar. Vår målsättning för 2015 får bli att tacka ja till fler spelningar!
Vi började under sen-hösten 2014 spela in en ny skiva i vår hemmastudio. Det blir eget nyskrivet material. Det känns som arrangemangen och låtmaterialet blir ytterligare lite bättre denna gång. Vi räknar med att få upp några av våra nya låtar på vår hemsida under April månad.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ny hemsida

  1. Anna Nestor skriver:

    Hej Johnny!
    Vill på detta vis tacka för en fantastisk spelning (med General Bluesband) på Göteborgs Bluesförenings jubileum, ni fick verkligen taket att lyfta!! Hoppas nu att få nöjet att lyssna på Strange Brew inom en icke alltför avlägsen framtid!
    Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *